Det börjar nu bli hög tid att göra sina val av tjänster i fibernätet. Som boende hos Uppsalahem har du nu tillgång till mer tjänster och erbjudanden att välja bland i ett öppet fibernät. Uppsalahem hänger med i samhällsutvecklingen och genom vår satsning kommer vi kunna möta dagens och framtidens efterfrågan gällande samhällsnyttiga tjänster och service.

Basutbud som ingår i hyran
För att kunna ta del av basutbudet som ingår i din hyra behöver du ange en rabattkod som du kan hämta på ditt områdeskontor och på Uppsalahems huvudkontor på S:t Persgatan 28.
Kom ihåg att
31 mars 2015 kommer Kabel-TV-nätet (Com Hem-uttaget) i lägenheten att sluta fungera. Du behöver alltså i god tid innan dess ha gjort ett aktivt val och tecknat avtal med valfri tjänsteleverantör för att kunna se på TV eller surfa via det nya fibernätet.

Du kan läsa mer och beställ på http://portalen.openuniverse.se/uppsalahem.

Installationshjälp av dina bredbandstjänster
Genom ett samarbete med Bredbandsgruppen erbjuder vi inkoppling, installation och aktivering av dina bredbandstjänster. Bredbandsgruppen kommer då hem till dig under 30 minuter för att hjälpa dig med att koppla upp din TV, dator och telefon i fibernätet!
Ring 077- 446 60 60 för mer information eller för att beställa installationshjälpen. För dig som bor hos Uppsalahem kostar installationshjälpen 400 kr (ord 795 kr), så glöm inte att tala om att du är hyresgäst hos oss.