Siktar du högt och vill göra en kometkarriär inom fastighetsbranschen? Vi erbjuder dig en startplats som trainee inom vår förvaltningsorganisation. Du bygger staden med oss och blir en del av att skapa framtidens förvaltning av 16 000 hyresbostäder.

Om traineeprogrammet

För dig som är i början av din yrkeskarriär och har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad alternativt bygg- och fastighetsekonomi erbjuder vi årligen möjligheter som trainee. Vi vill att du med stort driv omsätter dina teoretiska kunskaper genom att påverka något av det viktigaste – människors boende.

Tjänsten ingår i SABO:s Traineeprogram som löper under ett års tid och du är då anställd på ett av alla de 300 allmännyttiga bostadsföretag som finns runtom i Sverige. Huvuddelen av tiden arbetar du på bostadsföretaget där du får en chans att bekanta dig med olika delar av den breda verksamheten. Under årets deltar du även i fem olika utbildningsmoduler tillsammans med övriga traineer från de olika bostadsföretagen. Läs mer på SABO:s webbplats.