Från och med den 13 januari gäller nya skärpta riktlinjer kring Covid-19. För dig som bor hos oss innebär det att vi kommer att ringa dig och boka tid om du gjort en felanmälan. Säkerställ att du har rätt telefonnummer på Mina sidor så att vi kan nå dig.

Från och med den 13 januari införs skärpta riktlinjer för att minska spridningen av Covid-19. Riktlinjerna syftar till att minska kontakterna i den vuxna befolkningen. Till följd av det gäller följande rutiner hos Uppsalahem.

Felanmälan

  • Vi ber dig att att inte vara hemma när vi kommer för åtgärda fel i din bostad.
  • När du gjort din felanmälan kommer vi att kontakta dig för att boka en tid. Säkerhetsställ att du har rätt kontaktuppgifter på ”Mina sidor” och i din felanmälan så att vi kan nå dig.

  •  Håll utkik efter vårt samtal, vi kommer att ringa dig två gånger är det ingen som svarar kommer felanmälan att makuleras och du måste göra en ny felanmälan. 

  • Glöm inte att lägga nyckeln i tuben i din dörr så att vi kan komma in.

  • När vi varit hemma oss dig så lämnar vi en lapp efter oss så att du vet att vi varit på plats!


Besiktning och renovering
Vi fortsätter att utföra ventialtionskontroller, besiktningar och renovera som vanligt. Men vi önskar att du som hyresgäst inte är hemma när vi kommer. Går inte det, får du vara i ett annat rum och hålla avstånd.

Visningar
De nya riktlinjerna innebär att vi inte kommer kunna erbjuda visning av våra bostäder när du söker bostad hos oss via Uppsala bostadsförmedlingen.

Bobutiken och receptionen har öppet för besök
Från och med den 17 januari har vi öppet mellan kl.10-15. Vi begränsar antalet personer som får vara i lokalen samtidigt. Tänk på att hålla avstånd.

Tack för er hjälp och förståelse!

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens och Uppsala kommuns riktlinjer och råd. Du kan läsa mer om vilka riktlinjer som gäller just nu hos Folkhälsomyndigheten.

Ett tips från oss är att kika på våra instruktionsfilmer om du har enklare fel i bostaden. Med hälp av dem kan du fixa små fel på egen hand!