Vi på Uppsalahem vill göra vårt för att minska risken för spridning av coronaviruset. Vi jobbar som vanligt med att sköta om våra hus och era hem och är noga med att tvätta händerna och stanna hemma om vi är sjuka.

Detta gör vi på Uppsalahem just nu

  • Vi jobbar som vanligt med att sköta om våra hus och era hem och är noga med att tvätta händerna och stanna hemma om vi är sjuka.
  • Vi kan behöva prioritera om i vårt jobb vilket innebär att vi kan komma att avboka vissa inbokade besök och andra aktiviteter.
  • Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens och Uppsala kommuns riktlinjer och råd. 

Ställ in bokade besök om du är sjuk
Med omsorg om dig, dina grannar, våra medarbetare och leverantörer ber vi dig som har förkylningssymtom att ställa in bokade möten med oss och våra entreprenörer och endast anmäla akuta fel i din bostad. 

Sköt ditt boende direkt i telefonen
För att hålla nere Coronasmittan uppmanar folkhälsomyndigheten alla att försöka hålla nere sociala kontakter och stanna hemma om vi är sjuka eller är äldre. Med anledning av det vill vi påminna om att du enkelt kan sköta ditt boende direkt i din telefon genom att ladda hem vår app. Den hittar du här.

Där kan du enkelt:

  • Göra felanmälan
  • Få senaste information om ditt boende och ditt område
  • Se dina fakturor
  • Få svar på vanliga frågor
  • Kontakta oss

Felanmälan
Kan du – så gör din felanmälan via vår app eller Mina sidor då hjälper du till att hålla telefonkön lite kortare för den som inte har samma möjlighet. Har du inte möjlighet att göra felanmälan via appen eller Mina sidor är du välkommen att ringa vårt kundcenter på 018-727 36 00.

Åtgärda enkla fel själv
På vår hemsida finns 10 instruktionsfilmer som enkelt beskriver hur du åtgärdar mindre problem i ditt hem. Här hittar du filmerna

Eftersom Folkhälsomyndighetens råd ändras kontinuerligt, kan även våra rutiner ändras. Håll dig uppdaterad på www.folkhalsomyndigheten.se och www.uppsala.se

Se tidigare information som gått ut till er hyresgäster om hur vi kan hjälpas åt att förhindra att Coronviruset sprids.