Den 1 oktober öppnar vi Bobutiken och vår reception i korsningen Väderkvarnsgatan/St Persgatan.

I vår Bobutik kan du se vårt utbud av tapeter och golv, bli inspirerad och få hjälp med dina frågor. Du kan besöka vår Bobutik från kl. 8:00 till 16:30 för att titta på utbudet, har du frågor har vi personal från Bobutiken på plats som svarar på dessa mellan klockan 10:00-14:00 under oktober. Du kan även boka ett besök på bobutiken@uppsalahem.se. Du hittar mer information på www.uppsalahem.se/bobutiken här lägger du även dina beställningar.

Vår reception har öppet 8:00-16:30.

Felanmälan
Du gör fortfarande dina ärenden och felanmälningar enklast via Mina sidor i vår boendeapp eller på www.uppsalahem.se/felanmälan.

Projekt
Nu drar vi i gång pausade projekt som innebär jobb i våra hyresgästers lägenheter. Det kan vara projekt som till exempel renoveringar. Bor du i en lägenhet där vi ska in och arbeta kommer du få mer information om just det projektet när det närmar sig.

Visningar
Vi återgår nu till att ha visningar i lägenheter som ligger ute för uthyrning. Har du sagt upp din lägenhet kommer du få mer information om vad som gäller av Uppsala Bostadsförmedling.