Under 2015 får Uppsalahem en modern och mer kundvänlig webbplats. Som en konsekvens av detta, kommer vi också att sluta med brev som kontaktsätt till bostadssökande. Läs mer om varför!

Årligen skickar Uppsalahem ut tiotusentals brev, som vi kunde ha skickat som e-post istället. För att både spara på miljö och pengar, slutar vi att under 2015 skicka ut brev som gäller Uppsalahems kö och uthyrningsprocess.

Alla bostadssökande behöver registrera en e-postadress för att både ställa sig i kön och stå kvar i kön. Tidigare har vi skickat ut påminnelser, erbjudanden om bostad samt nytt lösenord som brev. Dessa kommer fr o m 2015 att skickas via e-post istället. Förändringen kommer att införas successivt under 2015 och alla som har valt brev som kontaktsätt kommer få påminnelse om att lägga till en e-postadress under 2015.

Se till att vi får din e-postadress

Skaffa en e-postadress redan idag eller uppdatera dina uppgifter med en aktuell e-postadress! Vid nästa tillfälle som du loggar in – lägg till din e-postadress, så att du är säker på att få påminnelser, erbjudanden och nytt lösenord via e-post.

Du kan koppla din e-post till flera konton, om du exempelvis är förälder som administrerar dina barns kötid eller vuxna barn som administrerar sina föräldrars kötid.