Uppsalahem har tagit flera viktiga steg inom digitalisering och letar nu efter en person som kan leda och inspirera vårt arbete in i framtiden! Är du vår nya IT- och digitaliseringschef?

Uppsalahem står, liksom hela fastighetsbranschen inför spännande utmaningar inom IT- och digitaliseringsområdet. Vi ser att det finns stor utvecklingspotential för att möta den digitala tidsåldern, vår interna effektivitet, fastighetsautomation och mycket mer!

Nu är vi på jakt efter dig som vill driva och utveckla detta arbetet tillsammans med verksamheten så vi når våra affärsmål. Till din hjälp har du sex medarbetare som du leder, coachar och utvecklar.

Rollen är både taktisk och strategisk och passar dig som är utvecklingsorienterad och van vid att driva förändringar. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller liknande och flera års erfarenhet av att arbeta som chef för en grupp medarbetare. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att det är a och o att du är en skicklig kommunikatör och samverkare för att lyckas i rollen.

Mer information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 2019. För mer information om processen, kontakta gärna Sara Westberg, Chef Strategisk utveckling, sara.westberg@uppsalahem.se eller Carina Elofsson Mumford, HR- chef, carina.elofsson-mumford@uppsalahem.se. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senaste 2019.03.15.

Läs mer och sök tjänsten.