Uppsalahem har tilldelas Ingnite Rapid Rollout 2022 tillsammans med Collactivate AB för vårt arbete med startups av Ignite Sweden!

- Att få ge den här utmärkelsen till ett av Sveriges mest drivande och startupvänliga bostadsbolag känns otroligt välförtjänt. Uppsalahem har inte bara utvecklat en professionell struktur för att samarbeta med startups, utan de har, tillsammans med Collactivate, i detta samarbete kring ökad trygghet visat på styrkan av varandras kunskap och perspektiv., säger Mikaela Färnqvist, Ignite Sweden.

Under året har Uppsalahem tillsammans med Collactivate AB installerat och testat trygghetssensorer i flera av våra fastigheter i olika bostadsområden.

– Vi har verkligen kommit igång med vårt innovationsarbete det är jätteroligt. Tillsammans med Uppsala kommun och Ignite har vi flera spännande piloter med Startups på gång och genom att våga testa, inte göra det för svårt eller komplicerat samt bjuda in kunderna i utvecklingsarbetet så kan vi få till ännu fler innovationer i framtiden säger Per Viklund, Verksamhetsutvecklare på Uppsalahem.

Arbetet med trygghetssensorerna kommer nu att gå från pilot till att nyttja tekniken i större skala där det finns behov. Under nästa vecka går Uppsalahem därför ut med en upphandling för att hitta en duktig samarbetspartner.

Kontakt vid frågor:
Per Viklund, Verksamhetsutvecklare, telefon: 018-727 36 43,
e-post: per.viklund@uppsalahem.se