Vi har tillsammans med vår partner Modexa tagit fram praktiska kökspaket. Paketen är anpassade för att ge dig som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av ditt kök.

Vårt stora kökspaket innehåller flera olika sorters kakel.

När det har blivit dags att renovera köket är det många beslut som behöver fattas. För att göra processen enklare för dig som hyresgäst har vi därför tillsammans med köksexperten Modexa satt ihop färdig paket med kombinationer som passar bra ihop. Det gör att du har stora möjligheter att välja och det blir lätt att förstår hur mycket hyran kommer att påverkas. 

Under fliken Kökspaket hittar du exempelbilder på allt som ingår i ett paket. När det har blivit dags att beställa gör du det snabbt och enkelt via vår digitala butik eller bokar en tid med vår kunniga personal i vår fysiska Bobutik på Väderkvarnsgatan 17.

Tips: Här kan du läsa mer om hur du själv gör en beställning i vår digitala butik.

Luckor för alla stilar

Merparten av Modexas köksluckor och lådfronter är lackerade, något som ger många fördelar. Lackerade luckor tål fukt bra, då den lackerade ytan skapar en effektiv och heltäckande fuktspärr. Med oss får du ett kök som håller över lång tid!

Bänkskivan - en central del av köket

Valet av bänkskivor behöver göras med stor omsorg för att skapa rätt helhetskänsla i köket. Modexa erbjuder bänkskivor i flera kulörer och utföranden. Laminatbänkskivor är de mest kända och använda bänkskivorna och finns i många moderna kök tack vare sina utmärkta egenskaper. De kännetecknas också av sin hållbarhet och sin lätthet att underhålla.

Handtag & Knoppar- detaljer som sticker ut

Ett handtag eller en knopp är en detalj som kan förändra hela känslan i ett kök. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar modern stil, klassiskt eller retro.

Stänkskydd - praktiskt och stilsäkert

Med hjälp av kakel och kompaktpaneler är du aldrig begränsad i din matlagning. Slipp oroa dig för fläckar som inte går bort. Modexa erbjuder bra lösningar i flera olika material, kulörer och utföranden.

i

Tillfälligt stopp för beställningar av underhåll och tillval

Uppsalahems ekonomi är fortsatt ansträngd på grund av omvärldsläget och vi behöver se över våra kostnader och prioritera bland våra utgifter. Uppsalahem har därför beslutat att pausa det hyresgäststyrda lägenhetsunderhållet (HLU) och alla tillval till åtminstone årsskiftet 2023/2024.  

Läs mer här: https://www.uppsalahem.se/bobutiken/