I vårt lilla kökspaket kan du välja mellan två luckmodeller i tre olika färger. Det lilla paketet innehåller bänkskiva, flera olika handtag, dämpade gångjärn och luckor.

Vårt lilla kökspaket innehåller luckmodellerna Sara och Nellie. Luckorna finns i tre färger, antikvik, snövit och pärlgrå. I det här paketet kan du även välja mellan fyra olika bänkskivor. Det lilla kökspaketet har dämpade gångjärn och lådor. Du kan välja mellan sju olika handtag. Bor du i något av våra äldre områden kan vi behöva specialanpassa ditt kök, när du har lagt en beställning kontaktar vi dig för vilka val som går att göra.

Luckor för alla stilar

Merparten av Modexas köksluckor och lådfronter är lackerade, något som ger många fördelar. Lackerade luckor tål fukt bra, då den lackerade ytan skapar en effektiv och heltäckande fuktspärr. Med oss får du ett kök som håller över lång tid!

Bänkskivan - en central del av köket

Valet av bänkskivor behöver göras med stor omsorg för att skapa rätt helhetskänsla i köket. Modexa erbjuder bänkskivor i flera kulörer och utföranden. Laminatbänkskivor är de mest kända och använda bänkskivorna och finns i många moderna kök tack vare sina utmärkta egenskaper. De kännetecknas också av sin hållbarhet och sin lätthet att underhålla.

Handtag & Knoppar- detaljer som sticker ut

Ett handtag eller en knopp är en detalj som kan förändra hela känslan i ett kök. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar modern stil, klassiskt eller retro.

Jag vill renovera i mitt kök – vad kan jag beställa och vad kostar det?

Utbudet för underhåll och tillval kan skilja sig beroende på vilket bostadsområde du bor i. Till exempel: Bor du i ett studentboende kan du inte beställa renovering av kök eller om du bor i ett av våra äldre bostadsområden kan det finnas begränsningar i utbudet. För att se vad du kan förändra i din bostad kan du använda vår e-tjänst Min Underhållsstatus som finns på Mina Sidor. Där hittar du även vad kostanden för att uppdatera ditt kök. Kostnaden för tillvalet läggs på hyran. Kostnaden höjs med den årliga hyreshöjningen. Om du undrar vad underhållsstatus är, kan du läsa mer här.

Tips: Här kan du läsa mer om hur du lägger en beställning.

För närvarande kan vi inte erbjuda kökspaket i våra studentboenden. Om du bor i ett studentboende och har frågor om renovering kan du kontakta oss via Mina Sidor.

Luckor och handtag

Nellie Antikvit S0502-Y

Nellie Snövit S0500-N

Nellie Pärlgrå S2500-N

Sara Antikvit S0502-Y

Sara Snövit S0500-N

Sara Pärlgrå S2500-N

Terni Rostfri look

Retro Krom

7860 Alu cc96

7860 Svart cc96

7861 Alu look cc128

VS-C Rostfri look cc128

Malen Rostfri look

Bänkskivor

Marble White Grå 64

Light Grey Concrete Grå 40

Concrete Effect Grå 41

Brazil Grå 50