Standardpaketet är vårt grundutbud vid renovering av kök. Paketet innehåller en luckmodell i två färger och ett handtag. En bra grund helt enkelt.

I kökspaket standard ingår nya luckor och lådfronter. Luckmodellen heter Sara och finns i färgerna Antikvit S0502-Y och Pärlgrå S2500-N. Luckan och lådorna installeras med vanliga gångjärn och standardlådor. Paketet innehåller en handtagstyp i aluminium som är 96mm långt. Bor du i något av våra äldre områden kan vi behöva specialanpassa ditt kök, när du har lagt en beställning kontaktar vi dig för vilka val som går att göra.

Luckor för alla stilar

Merparten av Modexas köksluckor och lådfronter är lackerade, något som ger många fördelar. Lackerade luckor tål fukt bra, då den lackerade ytan skapar en effektiv och heltäckande fuktspärr. Med oss får du ett kök som håller över lång tid!

Handtag & Knoppar- detaljer som sticker ut

Ett handtag eller en knopp är en detalj som kan förändra hela känslan i ett kök. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar modern stil, klassiskt eller retro.

Jag vill renovera i mitt kök – vad kan jag beställa och vad kostar det?

Utbudet för underhåll och tillval kan skilja sig beroende på vilket bostadsområde du bor i. Till exempel: Bor du i ett studentboende kan du inte beställa renovering av kök eller om du bor i ett av våra äldre bostadsområden kan det finnas begränsningar i utbudet. För att se vad du kan förändra i din bostad kan du använda vår e-tjänst Min Underhållsstatus som finns på Mina Sidor. Där hittar du även vad kostanden för att uppdatera ditt kök. Om du undrar vad underhållsstatus är, kan du läsa mer här.

Tips: Här kan du läsa mer om hur du lägger en beställning.

För närvarande kan vi inte erbjuda kökspaket i våra studentboenden. Om du bor i ett studentboende och har frågor om renovering kan du kontakta oss via Mina Sidor.

Material

7860 Alu cc96

Sara Antikvit S0502 Y

Sara Pärlgrå S2500-N