Nu är det dags för renovering på August Södermans väg 4. Åtgärderna ska vi göra för att ditt hus är byggt kring 1970 och vissa saker behöver nu bytas ut på grund av ålder. För att ta reda på vilka åtgärder som behövs har vi gjort besiktningar

Nu finns en färdig plan för renoveringsåtgärderna.
 

Åtgärder vid renoveringen av ditt hus

Det här är de tekniska åtgärderna som behöver utföras i din lägenhet och huset där du bor:

Stambyte inklusive vattenledningar och nya blandare
• Nytt badrum med ny toalett, tvättställ samt klinker och kakel
• Lägenheter med 3 rum och kök kommer att få uttag för tvättmaskin i badrummet
• Ny köksblandare och koppling för diskmaskin i alla lägenheter
Ny el och elcentral och några extra uttag vid vissa strömbrytare
• Ombyggnad av ventilation
• Nya element och nytt värmessystem
IMD( individuell mätning av vattenförbrukning)

Läs mer om hur vi tar hand om våra hus här. Här kan du läsa mer om underhåll av rör för avlopp och vatten(stammbyte).

Preliminär tidsplan för renoveringen
Vi påbörjar renoveringen av ert trapphus och lägenheterna efter sommaren 2023. Arbetet med att renovera kommer att ta cirka 4 månader. Under renoveringen kommer du få ett tillfälligt boende i annan bostad i närområdet. Mer information om det kommer du att få av våra ombyggnadssamordnare.
 
Dialog inför renoveringen
Under våren 2022 var vi på besök hos er hyresgäster inför den kommande renoveringen. Efter besöket arbetade Uppsalahem med en plan för vilka åtgärder som behöver göras i huset. I januari 2023 bjöd vi in till ett informationsmöte för att berätta om åtgärderna.

Efter det mötet har alla hyresgäster fått kontakt med Uppsalahems ombyggnadssamordnarna som håller i dialog och möten med hyresgästerna genom renoveringen.

I samband mötet med våra ombyggnadssamordnare får hyresgästerna en renoveringspärm med all nödvändig information inför renoveringen all information hittar du även här på webben. 

Här kan du öppna renoveringspärmen på din dator, det här dokumentet kan du även översätta genom att ladda upp det på Google translate.
 
Vill du ha mer information?
Under den här fliken August Södermans väg 4, kommer vi att fylla på med ny information så fort vi har något att berätta, du kommer också att få information i Uppsalahems boendeapp.