Övergripande tidsplan på det här projektet.

Inför renoveringen kommer du få en detaljerad tidplan för just din lägenhet. I dagsläget vet vi inte exakt när vi kan påbörja renoveringen på grund av Covid-19, men vår ursprungliga plan var att börja nu under hösten 2020. Vi återkommer så fort vi har ny information till dig, och vi lovar att höra av oss i god tid. 

Så länge Corona-läget är detsamma med rådande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala, kommer vi inte kunna utföra åtgärder i era bostäder enligt tidsplan. Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och rekommendationer till punkt och pricka. Vi kommer hela tiden att hålla er uppdaterade med aktuell information om renoveringen.

Så länge nuvarande riktlinjer råder, kommer vi att utföra renovering av gemensamma/allmänna utrymmen, undercentral, källarstråk och utvändig renovering. Vi kommer även att renovera tomställda lägenheter. Men inte i lägenheter där någon bor. Tomställda lägenheter renoveras från och med  Granitvägen 12 och vidare 10, 8, 6 och 4. 

Renoveringen på Granitvägen beräknas ta sammanlagt 2,5 år.

Under året kommer också Granitvägen 8, 6 och prel 4 bli inbjudna på digitala hyresgästmöten samt få medgivandeblanketter hem i brevlådan.