Att bo i flerfamiljshus innebär att många människor ska leva och samsas tillsammans. Det är därför viktigt att du respekterar dina grannar genom att följa de regler som gäller för boende hos oss. 

Störs du av oljud från lägenheten intill? Ofta hjälper det att kontakta din granne och berätta vad det är som stör dig. den kanske inte är medveten om att han eller hon stör sin omgivning. Det finns inga speciella tider på dygnet när det är tillåtet att ha musik, tv på hög volym, fest eller likande.

I första hand är det viktigt att undvika att du själv inte stör dina grannar. Grunden för ett gott boende är om alla kan visa hänsyn och förnuft. Om den kontakten inte leder till någon förbättring är det viktigt att du anmäler störningen till oss så vi kan vidta åtgärder för att komma till rätta med problemet.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med störningar kan du läsa mer här.

Anmäl en störning

Under vardagar 08.00 – 16.30 kontaktar du ditt distriktskontor för att anmäla en störning. Om du blir störd kvällstid från klockan 19.00 – 07.00  och helger tar du kontakt med vår störningsjour på telefonnummer 018-24 01 00. 

Kontakta oss

Hittar du inte det du söker kan du skicka ett meddelande till oss nedan.
Kontakta kundtjänst