Välkommen till Fältläkaren i Kåbo – här bygger vi tre hus med fem våningar samt vindsvåningar det blir sammanlagt 276 nya studentbostäder , lägenheterna är 1-2 rum och kök. Här bor du nära både naturen i Stadsskogen samt Akademiska sjukhuset, Uppsala Biomedicinska Centrum (BMC), Ångströms och några av Uppsala universitets campus.

Områdesnyheter

Byggstart för 276 studentbostäder i Kåbo!

Under det senaste året har Uppsalahem kämpat med att skapa förutsättningar för att kunna starta produktion av nya bostäder. Tillsammans med byggföretaget NCC sätter vi nu äntligen spaden i marken för 276 nya studentbostäder i Kåbo i projektet Fältläkaren.

I NÄROMRÅDET

Kåbo 1 4

Med det fantastiska läget  bor du både city- och naturnära. På kort avstånd finns Akademiska sjukhuset, Uppsala Biomedicinska Centrum (BMC) och några av Uppsala universitets lokaler. Alldeles i närheten finns Stadsskogen där du har fina motionsspår i ett stort grönområde. Du bor dessutom inte långt från centrala Uppsala med all närservice, resecentrum, kultur och uteliv. Stadstrafikens bussar trafikerar området och cykelvägar finns in till centrala Uppsala.

Fakta

Lägenhetsstorlekar: 1-2 rum och kök.

Antal lägenheter: 276

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyra, individuell mätning.

Internet, tv, och telefoni: Fiber genom Open Universe.

Garage, p-plats: Vi bygger inga parkeringar det här är ett bilfritt boende. Vi kommer att satsa på att erbjuda ett mobilitetspaket med poolbilar poolcyklar och lådcyklar.

Hushållsel: Ingår ej i hyra, individuell mätning.

Förråd: I den egna lägenheten, ytterligare förråd finns att hyra i området.

Cykelrum: Finns i hus 3.

Övrigt: Gemensamhetsytor för studier, hobbyrum.