Standardpaketet är vårt grundutbud vid renovering av kök. Paketet innehåller en luckmodell i två färger och ett handtag. En bra grund helt enkelt.

I kökspaket standard ingår nya luckor och lådfronter. Luckmodellen heter Sara och finns i färgerna Antikvit S0502-Y och Pärlgrå S2500-N. Luckan och lådorna installeras med vanliga gångjärn och standardlådor. Paketet innehåller en handtagstyp i aluminium som är 96mm långt. Bor du i något av våra äldre områden kan vi behöva specialanpassa ditt kök, när du har lagt en beställning kontaktar vi dig för vilka val som går att göra.

Luckor för alla stilar

Merparten av Modexas köksluckor och lådfronter är lackerade, något som ger många fördelar. Lackerade luckor tål fukt bra, då den lackerade ytan skapar en effektiv och heltäckande fuktspärr. Med oss får du ett kök som håller över lång tid!

Så renoverar vi hållbart

På Uppsalahem fokuserar vi på hållbarhet i allt vi gör. När vi renoverar gör vi det med omtanke för dig som är hyresgäst, för miljön och för att husen ska hålla som bostäder i många år till. Vi erbjuder dig att uppdatera delar av ditt kök men gör inte åtgärder där det inte behövs. Vi väljer därför så långt det är möjligt att behålla de delar som har lång hållbarhet, som till exempel stommar eller diskbänk.

Jag vill renovera i mitt kök – vad kan jag beställa och vad kostar det?

Utbudet för underhåll och tillval kan skilja sig beroende på vilket bostadsområde du bor i. Kostnaden för tillvalet läggs på hyran. Kostnaden höjs med den årliga hyreshöjningen.

Tips: Här kan du läsa mer om hur du lägger en beställning.

Material

7860 Alu cc96

Sara Antikvit S0502 Y

Sara Pärlgrå S2500-N