Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag, vi finns bara i Uppsala och de som bor i Uppsala är vår målgrupp. Vår bit i pusslet är boende och vi samverkar med aktörer inom infrastruktur, näringsliv, utbildning, vård, omsorg, kultur och fritid för att bygga staden.

Våra ledstjärnor handlingskraft, engagemang och målfokus uppfylls genom att Uppsalahems verksamhet till stor del bedrivs med egna medarbetare.

Affärsidé

Uppsalahem bidrar till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och utveckla fastigheter och erbjuda boende för olika faser i livet.

Vi bidrar till ett levande Uppsala

Varje dag är vi med och utvecklar vår stad till det bättre. Allt ifrån att laga en droppande kran till att bygga ett helt nytt kvarter. Vår vision är vårt största övergripande mål och någonting vi alltid bär med oss. Vi bidrar i stort och i smått, i vått och i torrt till ett växande Uppsala som många vill bo och jobba i.

Hemma är plats för det viktigaste

Uppsalahem erbjuder en plats för kanske det viktigaste vi har: ett hem. Stora delar av människors liv utspelar sig i bostäderna vi har hand om. Det är där vi löser korsord vid matbordet, firar födelsedagar, vaknar på morgonen, leker kurragömma med barnen och kanske somnar framför en film i soffan. Vi lovar att vi i både stort och smått jobbar för att våra kunder ska trivas hemma hos oss och i Uppsala.

Handlingskraft, Engagemang och Målfokus

Vi på Uppsalahem har ett gemensamt sätt att se på hur vi ska göra saker och ting. Därför har vi ledstjärnor, som hjälper att prioritera och utföra våra arbetsuppgifter på ett önskat sätt. Våra ledstjärnor är handlingskraft, engagemang och målfokus. Tillsammans bildar de HEM och påminner oss hela tiden om att vi jobbar med något av det viktigaste vi alla har – ett tryggt och bra hem.