Om både den som flyttar ut, och hyresgästen som ska flytta in vill ha ett tidigare överlämningsdatum går det bra för vår del. Men det är upp till er att komma överens, och vi rekommenderar att ni har denna överenskommelse skriftligt.

Vi kan inte lämna ut någon annans kontaktuppgifter till dig utan deras samtyckte. Men vi kan lämna dina kontaktuppgifter till den andra hyresgästen, och ett meddelande om varför du vill bli kontaktad. Skicka ett meddelande till Kundtjänst så hjälper vi dig. 

  • Innan den nya hyresgästen kan hämta ut och kvittera sina nycklar behöver ni skriva under en blankett för tidigare avflyttning som ska tas med vid nyckelutlämningen. 
  • Det är du som nuvarande hyresgäst som ansvarar för bostaden fram till att kontraktet löper ut, även om du godkänner att den nya hyresgästen flyttar in tidigare. 
  • Du som flyttar in tidigare tar själv över ansvaret för kontrollen av att städningen av bostaden är godkänd. Om ytterligare städning behövs får du stå för arbete och kostnader. Du kommer inte ha tillgång till Appen, Mina sidor och våra e-tjänster innan kontraktets inflyttningsdatum.