Håga By 6

I Håga by bor du i en lantlig miljö i utkanten av Nåstens naturreservat. Området är utformat så att det bildas små bilfria gårdar kring bostäderna. Runt Håga by finns Hågadalen, med många utflyktsplatser och vandringsstråk.

Alla bostäder är marklägenheter med egen ingång och uteplats vilket ger området en radhuskänsla. Det gör dessutom att du som boende har möjlighet till en mindre egen odling i den lilla trädgården, det finns även en gemensam odlingsplats som den lokala hyresgästföreningen samordnar.

 

Områdesbilder

I Hågaby

Uppsalahems bostäder ligger nära stadsdelarna Flogsta och Eriksberg vilket gör att du har närhet till all närservice. Området har skolor upp till högstadium med olika pedagogiska inriktningar, i grannstadsdelen Eriksberg finns fler förskolor och skolor. Från Håga by har du ungefär 1 kilometer till Västertorg i Eriksberg där du har all närservice. Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar som trafikerar området och med bil tar du dig snabbt ut på 55:an mot Uppsala centrum eller Enköping. Det finns även bra cykelvägar hela vägen in till centrum.

Bostäder i Hågaby

Hågaby - Hågavägen 87 och 114-278

Har du frågor?

Hitta svaren snabbt i frågor och svar eller använd vårt kontaktformulär.