I vårt lilla kökspaket kan du välja mellan två luckmodeller i tre olika färger. Det lilla paketet innehåller bänkskiva, flera olika handtag, dämpade gångjärn och luckor.

Vårt lilla kökspaket innehåller luckmodellerna Sara och Nellie. Luckorna finns i tre färger, Antikvik S0502-Y, Snövit S0500-N och Pärlgrå S2500-N. I det här paketet kan du även välja mellan sex olika bänkskivor. Det lilla kökspaketet har dämpade gångjärn och lådor. Du kan välja mellan sex olika handtag och knoppar.

Bor du i något av våra äldre områden kan vi behöva specialanpassa ditt kök, när du har lagt en beställning kommer vi att kontakta vi dig för vilka val som går att göra och inte.

Luckor för alla stilar

Merparten av Modexas köksluckor och lådfronter är lackerade, något som ger många fördelar. Lackerade luckor tål fukt bra, då den lackerade ytan skapar en effektiv och heltäckande fuktspärr. Med oss får du ett kök som håller över lång tid!

Bänkskivan - en central del av köket

Valet av bänkskivor behöver göras med stor omsorg för att skapa rätt helhetskänsla i köket. Modexa erbjuder bänkskivor i flera kulörer och utföranden. Laminatbänkskivor är de mest kända och använda bänkskivorna och finns i många moderna kök tack vare sina utmärkta egenskaper. De kännetecknas också av sin hållbarhet och sin lätthet att underhålla.

Handtag och knoppar - detaljer som sticker ut

Ett handtag eller en knopp är en detalj som kan förändra hela känslan i ett kök. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar modern stil, klassiskt eller retro.

Så renoverar vi hållbart

På Uppsalahem fokuserar vi på hållbarhet i allt vi gör. När vi renoverar gör vi det med omtanke för dig som är hyresgäst, för miljön och för att husen ska hålla som bostäder i många år till. Vi erbjuder dig att uppdatera delar av ditt kök men gör inte åtgärder där det inte behövs. Vi väljer därför så långt det är möjligt att behålla de delar som har lång hållbarhet, som till exempel stommar eller diskbänk.

Jag vill renovera i mitt kök – vad kan jag beställa och vad kostar det?

Utbudet för underhåll och tillval kan skilja sig beroende på vilket bostadsområde du bor i. Kostnaden för tillvalet läggs på hyran. Kostnaden höjs med den årliga hyreshöjningen.

Tips: Här kan du läsa mer om hur du lägger en beställning.

Luckor och handtag

Nellie Antikvit S0502-Y

Nellie Snövit S0500-N

Nellie Pärlgrå S2500-N

Sara Antikvit S0502-Y

Sara Snövit S0500-N

Sara Pärlgrå S2500-N

7861 Alu look

Terni Rostfri look

7861 Svart

Malen Rostfri look

Retro Krom

Lily Rostfri look

Bänkskivor

Marble White Grå 64

Kalk grå 66

Gråsvart grå 23

Dunkel marmor grå 69

Concrete Effect Grå 41

Light Grey Concrete Grå 40