Sverre Gårdshus

Här bor du med Vaksala torg utanför dörren och hela centrums utbud av shopping, restauranger, kultur, service och underhållning. Mäklare brukar säga att läget betyder allt. Tja, om det stämmer, har du det perfekta boendet i Sverre gårdshus. Dessutom har du bara några minuters promenadavstånd till perrongerna på Uppsala centralstation och med mindre än 20 minuter till Arlanda är långt borta väldigt nära.

Om Sverre Gårdshus

Sverre Gårdshus består av 35 lägenheter, huset ligger trevligt inbäddad mellan gammalt och nytt i Fålhagen och är en del av kvarteret Sverre. Huset har ett lugnt och skyddat läge på den mysiga innergården, med hela Uppsalas centrum bara ett stenkast bort. Den trivsamma innergården har en härlig variation av växtlighet. Här grillplats, plats för småbarnslek och flera gemensamhetsutrymmen. Sverre Gårdshus delar innergård med det stora Sverre-huset.

Sverre Gårdshus är byggt 2020 och är certifierat enligt Miljöbyggnad Silver.

Områdesbilder

I närområdet

Einar Sverre 8

Området består i huvudsak av äldre byggnader med Vaksala torg som central punkt, där frukt- och blommarknad finns varje dag och på helger även tidvis loppis och andra evenemang. Uppsala konsert och kongresshus ligger även det vid Vaksala torg. Kommunikationerna i området är mycket bra med gångavstånd till Uppsala Resecentrum och flera stadsbussar med hållplatser i området. Du tar dig lätt in till centralaste delarna av Uppsala där du finner restauranger, shopping och all tänkbar service. Du tar dig dit antingen via cykel eller till fots vilket gör det till ett perfekt boende för dig utan bil. Livsmedelsbutik och apotek med mera finns i köpcentret Kvarnen på andra sidan Vaksala torg. Frisks och Svettis ligger nära, för dig som gillar att träna. Dessutom är det nära påfart ut på E4:an.

Fakta

Antal rum: 2-2,5 rum och kök

Antal lägenheter: 35 st

Tvättmöjligheter: Egen kombimaskin i alla bostäder, tvättstuga finns ej

Förråd: Ja, i källaren.

Parkering: Garage under huset. Plats hyrs separat.

Cykelparkering: På gården eller i cykelförrådet i Sverrehuset. Cykelkrok finns i alla lägenhetsförråd.

Miljöstuga: Ja, i källare

Fiber: Ja, genom Open Universe

Mer information: I vår lägenhetspärm kan du läsa mer om hur du tar hand om din lägenhet i Sverre Gårdshus. Här kan du läsa den digitalt.