Med omtanke, långsiktighet och en god ekonomi kan vi erbjuda trygga och trivsamma hem idag och 70 år framåt.

Många av Uppsalahems hus är byggda på 60-talet och det är dags att renovera. Saker i husen blir utslitna när åren går. Och för att vi på Uppsalahem ska kunna erbjuda trygga och trivsamma hem till er som bor hos oss så måste vi ta vårt ansvar som fastighetsägare genom att underhålla och renovera.

Redan 10-15 år efter att vi byggt ett hus så påbörjas små renoveringsprojekt som målerijobb och du som hyresgäst kan få möjlighet att byta tapeter i din lägenhet. När ett hus börjar bli så pass gammalt som 60 år, är det dags för större åtgärder. Exempelvis fönster, vattenledningar, ventilation och el. Varje hus är unikt och därför ser renoveringsbehoven olika ut. När det sedan är dags för just ditt hus att renoveras kommer du att få exakt information på vad det innebär där du bor.

När vi pratar om renovering på Uppsalahem så är det viktigt för oss att du som bor hos inte ska känna oro, utan det ska vara tryggt att bo hos Uppsalahem. Vi renoverar för er hyresgästers bästa. Såklart kostar det pengar att renovera och det påverkar också hyran. Men för Uppsalahem är det viktigt att hyreshöjningen inte blir så hög du inte har råd att bo kvar. Därför gör vi inga totalrenoveringar utan vi gör bara de åtgärder som är nödvändiga och bevarar allt vi kan. När vi renoverar gör vi det med omtanke: För er som bor i husen, för miljön och för att husen ska hålla som bostäder i många år till.