För oss på Uppsalahem är det viktigt trygga och trivsamma bostadsområden. Och ingen vet bättre än du som bor hos oss – vad som är bra och vad som kan bli ännu bättre hemma hos dig!

Vi vill att du som hyresgäst ska ha möjligheter att ge synpunkter och komma med önskemål om ditt boende. Oavsett om det handlar om renovering av din lägenhet, huset du bor i eller förändringar i bostadsområdet som ökar trivseln. Vi tar gärna del av dina kunskaper och erfarenheter av våra bostadsområden. Tillsammans kan vi arbeta för ökad trygghet och trivsel! Vi erbjuder dig som är hyresgäst olika forum för dialog. Läs mer om dem under respektive rubrik längre ner på sidan.

Hyresgästdialog

Vi vill också att det ska vara lätt att för dig att få svar på frågor, att söka, finna och förstå information. Det innebär att vi berättar om hur vi jobbar utifrån lagkrav, regler, hållbarhet och vilka rättigheter som gäller både för oss och för kunden. Om du vill ska du kunna få information om vad det innebär att bo hos ett kommunalt bostadsbolag och allmännyttan. All den informationen kan du enkelt hitta här på webbplatsen, i vår app hittar du allt kring ditt boende. Skulle det vara så att du inte hittar det du söker så kan du alltid kontakta vår kundtjänst som finns till hands för att svara på alla dina frågor.

Nöjd kundundersökning
För oss är det väldigt viktigt att du trivs i ditt hem och vi vill veta dina synpunkter! En kundundersökningen skickas varje år ut till slumpvis utvalda hyresgäster hos Uppsalahem och Studentstaden och leder direkt till konkreta åtgärder, både lokala och övergripande – på både lång och kort sikt.

Felanmälan

Lämna synpunkter

Chatta med oss på Facebook

Klimatfokusgrupp
På facebook kan du gå med i vårt klimatfokusgrupp där bjuder vi in till intressanta dialoger och föreläsningar. Fokusgruppen har bland annat ordnat så att vi i ett område har en el-lastcykel som man kan låna vid behov.

Vill du engagera dig i ditt bostadsområde? Vill du veta mer om boendeinflytande eller engagera dig i ditt bostadsområde, kontakta oss.