Koret är ett litet och familjärt hus för dig som lämnar studentlivet eller vill testa på sambolivet för första gången eller känner att det är dags att sälja villan. Huset ligger perfekt vid stråket längs Råbyvägen och busshållplatsen ligger precis utanför dörren. På de generösa balkongerna, några med frostat glas, kan du skapa din egna oas mitt i stadslivet. Några lägenheter har fransk balkong.

De välplanerade och stilrena bostäderna har ett ljust kök från Marbodal med induktionshäll och grå bänkskiva. I det sobert helkaklade badrummet hittar du tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en praktisk bänkskiva för klädvård (vissa lägenheter har kombimaskin). I överskåpen finns gott om plats för handdukar och hygienartiklar. Från de generösa fönstren har du ett härligt ljusinsläpp för dina krukväxter som står på den ljusa fönsterbänken i sten.

Den intima innergården är planerad av den prisbelönta landskapsarkitekten Karavan. Vackra trädäck, dämpad belysning på marknivå innesluts av svagt doftande körsbärskornell, stjärnmagnolia och prunkande jättedaggkåpor och sockerblommor. På hörnet finns en restaurang, perfekt middag för dig i farten.

I garaget finns 17 platser att hyra och du får även en egen fjärrkontroll till garageporten för smidig nerfart. Cykel och barnvagnsparkeringen når du lätt utan tunga dörrar och det finns smidiga anordningar att låsa fast dem vid. Huset är energismart med en värmeväxlare som återvinner värmen från varmvattnet till uppvärmning.

områdesbilder

i Närområdet

Koret 5

Kapellgärdet ligger norr om Kvarngärdet och en kortare cykeltur från Uppsalas stadskärna. En promenad från Koret ligger Kvarnengallerian, med ett brett utbud av restauranger, butiker och service av olika slag. I närområdet finns även en mindre närbutik och restaurang.

Nära påfart ut på Tycho Hedéns väg och fina kommunikationer med stadsbuss utanför dörren.

Fakta

Lägenhetsstorlekar: 1-4 rum och kök.

Antal lägenheter: 64.

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyra, individuell mätning.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Internet, tv, och telefoni: Fiber genom Open Universe.

Garage, p-plats: Parkeringar i garage under kvarteret.

Miljöstuga: Ja. Källsorteringsrummet ligger intill Råbyvägen 50. Grovsopor hänvisas till kommunens återvinningscentral

Tvättstuga: Nej. Egen tvättmaskin i bostaden.

Hushållsel: Ingår ej i hyra, individuell mätning.

Produktblad

Översikt Råbyvägen