På Mötesplatsen pysslar, sportar och leker vi. Vi har öppet alla söndagar och under skolloven. Du hittar oss på August Södermans väg 4B och Gottsunda allé 14. Välkommen på roliga aktiviteter!

Mötesplatserna har gratis aktiviteter för barn i åldrarna 5 till 12 år. På Mötesplats Gottsundas Facebook-sida uppdaterar vi löpande vilka aktiviteter som kommer så håll utkik. Välkomna alla barn och föräldrar!

Öppettider

Söndagar och läxläsning:

Vi har öppet varje söndag klockan 12-16. Mötesplats Gottsunda hittar du på August Södermansväg 4B och Mötesplats Bäcklösa på Gottsunda allé 14.Från och med i höst har vi även läxläsning på söndagarna för de barn som vill ta med sina läxor. Läxhjälpen håller på mellan klockan 14-16. Välkommen!

Påsklov:

Under påsklovet 3-7 april har vi öppet varje dag från klockan 12-16. Följ oss på Facebook så får du veta vad som händer.

Sommarlov:

Mötesplatsen öppnar för sommaren den 15 juni och har öppet fram till och med den 14 augusti. Välkommen onsdag- söndag från klockan 12-18. Läs mer på vår Facebook-sida.

Höstlov:

Mötesplatserna har öppet under höstlovet den 30 oktober till den 3 november. Välkommen mellan klockan 12-16. Läs mer på vår Facebook-sida.

Jullov:

Mötesplatserna har öppet under jullovet den 25-29 december. Välkommen mellan klockan 12-16. Läs mer på vår Facebook-sida.

Vad är Mötesplats Gottsunda?

Mötesplatsen har gratis aktiviteter för barn mellan 5 och 12 år i Stenhammarsparken tillsammans med våra mötesvärdar och samarbetspartners. Med Mötesplats Gottsunda vill Uppsalahem möjliggöra enkla möten och öka trivseln i våra bostadsområden i Gottsunda.
Som största fastighetsägare i området vill Uppsalahem ta ansvar och ha engagemang för trygghet och trivsel. Tillsammans med våra hyresgäster vill vi göra Mötesplats Gottsunda till en naturlig träffpunkt i området.

Under sommaren är Stenhammarsparken basen för Mötesplats Gottsunda med en utomhusscen, ljusinstallationer och aktiviteter som riktar sig till barn och unga. Mötesplats Gottsunda är ett roligt sätt att på lång sikt skapa trygghet och samhörighet och vi hoppas att så många som möjligt upptäcker Gottsunda, stora som små.

Samarbeta med oss?

Är du en förening, ett företag eller en privatperson som vill engagera dig i barn och ungas fritid? Kontakta oss så diskuterar vi gärna sätt att samarbeta!

Kontakta oss

Om du har några frågor kan du höra av dig direkt till projektledare Angelique som jobbar med Mötesplats Gottsunda: angelique.prinz.blix@uppsalahem.se