Ja, ny färg eller nya tapeter på väggarna kan göra stor skillnad för känslan hemma. Hos oss har du ett brett sortiment att välja bland, allt för att du ska hitta något som just du gillar. Du kan få väggarna i din bostad ommålade eller omtapetserade kostnadsfritt var tolfte år. Du kan självklart måla och tapetsera i ditt hem på egen hand innan den perioden men då får du stå för kostnaden själv.

Vi erbjuder dig som bor hos oss att via vår Bobutik beställa nya tapeter, golv, en annorlunda färg på väggarna eller en uppdatering av dina köksluckor och bänkskiva!  Kontakta Bobutiken för att få reda på vad du har för möjligheter och hur vi kan hjälpa dig.

Tänk på att det bara går att få ommålat på målat underlag, undantaget kök, där det i många fall är bäst med målade väggar. Har du tapet som underlag går det istället bra att beställa omtapetsering via Bobutiken.

Student

Om du bor i studentbostad kan du inte själv beställa nya tapeter eller ommålning. Vid en besiktning kontrollerar vi skicket på lägenheten och beslutar om eventuell renovering eller åtgärd. Du kan läsa mer om renovering av studentbostad under fliken Studentstaden.