Hantera hela ditt boende direkt i telefonen. Skapa felanmälan, boka tvättid och få senaste nytt om vad som händer i ditt bostadsområde.

Tre mobiltelefoner som visar Uppsalahems app

Uppsalahems boendeapp finns att ladda ner för både Android och iOS.

Ladda ner vår boendeapp

Du laddar enkelt ner appen genom att gå in på App Store eller Google Play.

 

Göra dina ärenden direkt i appen

Vi har tittat närmare på vilka ärenden vi får in från våra hyresgäster och vilka tjänster som efterfrågas. Detta har resulterat i en helt ny mobilapp. I appen har vi samlat tjänster som gör det ännu enklare för dig som hyresgäst att bo. Tjänsterna är förpackade i ett smidigt format som är anpassat för mobiltelefonen. Med vår boendeapp i fickan får du snabbt och smidigt viktig information från oss och vi är aldrig långt borta.

Vi har fyllt appen med flera bra funktioner och tjänster:

 • Boka tvättstuga
  Tvättkorgen börjar fyllas upp och det har blivit dags att tvätta? Om du bor i ett område som har tvättstuga kan du med hjälp av appen boka en tvättid direkt i mobilen – oavsett var du är! Du kan dessutom lägga in alla bokade tvättider i kalendern så du får en påminnelse när det är dags att tvätta. Ganska smart tycker vi!

 • Gör felanmälan
  Har något gått sönder i din bostad? Det fixar vi! Skapa en felanmälan direkt i mobilen – nu kan du även skicka in en bild på det som är trasigt. När felanmälan är skickad kan du följa ditt ärende direkt i appen.

 • Få information om viktiga händelser
  Med appen på fickan får du viktig information om akuta händelser, driftsavbrott, områdesinformation och trapphusinformation. Du kan själv välja om du vill ha pushnotiser - då får du ett meddelande i telefonen så fort något händer i ditt bostadsområde.

 • Få svar på vanliga frågor
  Hur fungerar egentligen en säkerhetsdörr? Hur rensar man ett vattenlås eller hur gör man för att ta hand om vitvarorna i köket? Här hittar du snabba svar på många vanliga frågor som rör ditt boende.

 • Mitt Boende
  Här hittar du information som rör ditt boende. Vi har bland annat samlat fakta om ditt bostadsområde, hyresavier och besiktningsprotokoll i ett smidigt format direkt i appen.

 • Säker inloggning via mobilt BankID
  Snabb och trygg inloggning direkt i telefonen.