Alla lediga förråd och parkeringsplatser annonseras här på webbplatsen.

Hos oss kan alla söka parkeringsplats eller förråd, är du hyresgäst hos oss kan du välja att söka de objekt som är markerade med "endast hyresgäster".

Intresseanmälningar på dessa objekt prioriteras såhär:

  1. Hyresgäster med gällande bostads- eller lokalkontrakt i närområdet prioriteras framför andra grupper. 
  2. Hyresgäst med kommande bostads- eller lokalkontrakt i området kan erbjudas fordonsplats i samband med uthyrning om möjlighet finns. 
  3. Hyresgäst i andra områden och/eller externa sökande kan också söka bland publicerade objekt. Det innebär att kostnad för moms tillkommer på hyran.  

Om flera sökande hör till samma kategori är det i första hand kontraktstid i nuvarande bostad som avgör placeringen. Undantag är vid publicering ”först till kvarn”. I samband med nyproduktion/förnyelse kan andra förmedlingsregler gälla.  

Övriga objekt hyrs ut genom först-till-kvarn principen, vi kontaktar den som har anmält sig först.

Viktigt att veta

  • Den angivna hyran för förråd och parkeringsplatsen höjs med 2% vid varje årsskifte. 
  • Vid hyra av parkeringsplats kan moms (f.n 25%) tillkomma i vissa fall enligt mervärdesskattelagen. Det gäller dig som inte har ett bostadskontrakt eller bor i nära anslutning till bilplatsen.
  • I en del områden är efterfrågan stor och detta innebär att det kan finnas begränsningar för hur många objekt man kan hyra och eventuellt även andra restriktioner. 

Visste du att

Vi har även separata garage för motorcyklar och mopeder att hyra. Kontakta ditt distrikskontor för att se vad som finns i ditt område.