Snart är det dags att flytta ut! Nedan finner du information och tips som kan vara bra att veta inför din flytt. Tänk på att det är några saker du bör fixa innan du flyttar ut ur din bostad. 

Din utflyttning

Innan flytt

När du lämnar din bostad ska den vara noggrant städad så att det blir trevligt för den nya hyresgästen att flytta in. Du kan antingen städa själv eller anlita en städfirma som hjälper dig. Vi har förslag på städfirmor du kan anlita.
Anmäl din nya adress i god tid innan flytten! När du flyttar behöver du folkbokföra dig på din nya adress, så att din post kommer rätt.
När du flyttar ut från din bostad behöver vi besiktiga den. Vi kommer att kontakta dig och komma överens om en dag och tid som passar dig inom 8 dagar efter att uppsägningen är registrerad hos oss.
För att få el i din lägenhet behöver du teckna ett abonnemang med det bolaget som äger elnätet. Därefter kan du välja leverantör av elen.
I våra bostäder kan du få bredband på olika sätt beroende på vart du bor. Idag kan vi främst erbjuda bredbandstjänster via fiber. Möjligheten till bredband via telenätet (en så kallad ADSL-uppkoppling) finns också kvar på våra områden.

Om du vill säga upp något av dina kontrakt, fyll i formuläret nedan (Tänk på att du måste ha mobilt BankID för att kunna använda tjänsten). Vid uppsägning av bostadskontrakt upphör även garage, parkeringsplats, förråd eller liknande tillval samtidigt. Mer information om uppsägning hittar du här.

Flytta ut

När du flyttar behöver du hämta eller lämna ifrån dig dina nycklar. Här hittar du information om vår nyckelhantering.
Om du och den nuvarande hyresgästen kommit överens om att du ska flytta in tidigare än kontraktsdatumet bör denna överenskommelse vara skriftlig. 
När du har sagt upp din bostad behöver du visa din lägenhet för nästa hyresgäst. 
När det har blivit dags att packa bilen är det viktigt att tänka på var man ställer sig. En felaktigt uppställd bil eller släpvagn kan medföra kontrollavgift.