Vi tycker det är så kul att vara nominerad till två stora designpriser, Svenska designpriset och Publishingpriset. Du kan nu gå in och rösta på Svenska designpriset.

Uppsalahem har tidigare blivit nominerad och även vunnit både Svenska Designpriset och Publishingpriset. Varje år försöker vi med bilder, illustrationer och lättalästa texter locka våra intressenter till att ta del av innehållet. Nomineringarna är ett kvitto på att vi lyckats skapa något som tilltalar. Det bidrar förhoppningsvis till att fler blir intresserad av att läsa om allt vi gör. 

Många är delaktiga i framtagningsprocessen

Det mest fantastiska med produkten är att så många är involverade i att ta fram den. Det största arbetet ligger i att ta fram fakta från hela företaget och där hjälps många avdelningar åt. Att vi sedan försöker förpacka den snyggt och göra den lättläst hjälper oss att nå ut med innehållet till så många som möjligt.

Grunden till formen och designen har gjorts av Uppsalahems kommunikationsavdelning som sen förfinats och producerats av reklambyrån Kärnhuset.

Omröstningen för Svenska Designpriset har öppet mellan den 2-8 september och vinnarna utses den 17 oktober på Rondo i Göteborg. Vinnarna i Publishingpriset utses den 5 november på Berns i Stockholm.

För beställning av hållbarhetsredovisningen kontakta: Maria Norlin, kommunikatör på Uppsalahem: 0725-07 82 68, maria.norlin@uppsalahem.se.

Hela hållbarhetsredovisningen finns som PDF här.

Så här röstar du

Gilar du designen på vår års- och hållbarhetsredovisning får du gärna rösta på oss i Svenska Designpriset. För att rösta på oss går du in här under kategorin 2Ba - Information - Årsredovisningar - print. När du röstar klickar du på knappen under produkten där det står rösta, skrolla längst ner på sidan och klickar på gå vidare till nästa steg, där fyller du i din mailadress och klickar på skicka in. Du kommer få ett mail till din e-post där du klickar på verifiera.