Ta chansen att kliva in i en drömvärld vid Kvarnbofallet den 10 november. Då är det äntligen dags för Kulturhjältarnas årligt återkommande lyktvandring mellan Hågaby och Kvarnbo!

Lyktvandringen i Kvarnbofallet, hösten 2012. 

Torsdag den 10 november är det dags för ett av ett av säsongens vackraste evenemang i Uppsala – En vandring mellan ljus och mörker. Missa inte denna sagolika kulturhändelse som förra året fick nästan 6000 besökare.  

Tusen marschaller kommer placeras ut kring Kvarnbofallet, där det finns möjlighet att gå en 2 km lång vandring med inslag av både musik och andra spännande överraskningar. 

OBS!

Pga den explosionsartade utvecklingen på detta event har vi beslutat att ta en låg entréavgift. I första hand för att kunna anställa vakter, sjukvårdspersonal och annan personal som kan ansvara för kvalitet och säkerhet. Entreávgiften är löjligt låga 25 kronor. Barn under 3 år går in gratis. Betalning kan ske med kontanter, kreditkort eller swish.

Servering 

Hågasalen/Kulturoasen i bycentrum är öppen mellan 16-21 och det kommer att finnas två foodtrucks vid bycentrum, Heta Köket och Den rullande greken. 

Fri parkering (följ instruktionerna från de reflexväst-klädda parkerinsvakterna)

Lyktvandringen arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Musik i Uppland och Uppsalahem och stöds av Tantens Gröna Skafferi & Garderob, (H)järnkoll och Audeo AB.