1936 startade stiftelsen Uppsala studentbostäder, idag Studentstaden, som har över 4000 studentbostäder. 2012 köpte vi på Uppsalahem Studentstaden och har sedan dess fortsatt att bygga nya studentbostäder och varsamt renovera de gamla. Tillsammans har vi totalt 17 000 bostäder.

Studentstaden blir Uppsalahem Studentstaden

Under många år har vi lärt känna varandra och nu känner vi att det är dags att ta det stora steget vidare i vår relation. Från och med nästa veckan blir Studentstaden istället Uppsalahem Studentstaden. Alla fördelar som du har av att kunna hitta ett bra studentboende kommer finnas kvar, men vi lägger till nya bra saker som t ex en bostadsapp, så att du kan sköta t ex din felanmälan från mobilen.


Ny webbplats

Från och med den 15 mars stänger www.studentstaden.se och vi riktar om trafiken till www.uppsalahem.se där du kommer att få en tydlig ingång till frågor som rör ditt område under fliken ”Studentstaden”. Du ringer oss fortsättningsvis på 018-727 36 00 och då kommer vi att svara: Välkommen till Uppsalahem, vad kan jag hjälpa till med?


Ladda hem vår boende-app

Vi kommer också att öppna upp Uppsalahems app för alla våra studenter, så att du enkelt kan göra dina ärenden i mobilen – från och med den 15 mars kan du ladda ner appen från Appstore eller Google play. Studentstadens grafiska profil ersätts också med Uppsalahems, så i fortsättningen kommer du att träffa din fastighetstekniker i Uppsalahemkläder. Vi kommer också gradvis att stripa om bilar, områdesskyltar och fasadskyltar.

Större än så blir inte förändringen, hyran fortsätter du att betala till samma konto och vi på Uppsalahem Studentstaden fortsätter med arbetet att utveckla Uppsalas studentbostadsmarknad med ny och enad kraft.