Våra nya e-tjänster gör det lättare för dig som är hyresgäst att ta hand om ditt boende. Byt namn på dörren, hyr ut i andra hand eller få tips och råd när flyttlasset går!

De nya tjänsterna fungerar både i mobilen och i webbläsaren.

De senaste veckorna har vi rullat ut flera nya e-tjänster på www.uppsalahem.se. Det har till exempel, med hjälp av mobilt BankID, blivit mycket lättare att logga in på Mina Sidor, och ärenden som tidigare har hanterats via blanketter har ersatts med smarta e-tjänster.

Nu kan du snabbt och smidigt skapa ärenden för att överlåta, säga upp, byta eller hyra ut ditt boende. Om du är nyinflyttad eller snart ska flytta ut kommer du från och med nu att automatiskt få en guide med smarta tips och checklistor med saker att tänka på i samband med flytten.

Allt finns under Mina sidor

Du hittar alla nya e-tjänster direkt under Mina Sidor. Har du glömt bort ditt lösenord? Beställ ett nytt eller testa att logga in med mobilt BankID!

Vi har fler spännande funktioner och tjänster på gång. Om du har tips eller förslag på fler saker vi borde lägga till, kan du höra av dig till oss med en synpunkt eller fråga via formuläret.