2016 års pris som Årets innovatör har tilldelats Uppsalahem av Universum, som årligen prisar arbetsgivare som utmärker sig inom talangrekrytering och medarbetarutveckling.

2015 blev Uppsalahem nominerad som årets nykomling inom Employer Branding av Universum, men nådde inte hela vägen fram. I år vinner däremot Uppsalahem pris som Årets innovatör inom Employer Branding. Motiveringen lyder:

”Detta företag har med sitt drivande engagemang för Employer branding visat att ens arbetsgivarvarumärke är viktigt att utveckla, både mot studenter och unga akademiker. Företagets arbete med frågorna har karaktäriserats av nytänkande, kreativitet och en förmåga att visa upp bredden och möjligheterna inom företaget på lång sikt.”

Uppsalahem uppmärksammas inom branschen

Under det senaste året har Uppsalahem uppmärksammats stort inom branschen för sitt arbete med att locka unga talanger till företaget och till fastighetsbranschen. Bland annat vann Uppsalahem Fastigopriset 2016 och fick också nyligen pris för Årets Branschindex på Business Arena.

- Priset som Årets innovatör och de andra priserna är en bekräftelse på det långsiktiga arbete med arbetsgivarfrågorna som vi jobbar målinriktat med. Vi var tidigt ute när det gäller att locka unga talanger till fastighetsbranschen och det arbetet bär frukt nu, säger Uppsalahems vd Stefan Sandberg.

För frågor:
Stefan Sandberg, vd Uppsalahem, stefan.sandberg@uppsalahem.se 018-727 34 01
Anna Lena Lehto, personalchef Upppsalahem, annalena.lehto@uppsalahem.se, 018-727 34 21