Denna sommar är det 19:e året i följd som Rädda Barnen arrangerar Sommarkul på Peterson Bergers väg 19, i Gottsunda.

Sommarkul börjar den 15 juni och pågår fram till den 17 juli, vardagar mellan 11.00 - 14.00 med aktiviteter både inomhus och utomhus. 

Denna sommar är det 19:e året i följd som Rädda Barnen arrangerar Sommarkul på Peterson Bergers väg 19, i Gottsunda. Sommarkul börjar den 15 juni och pågår fram till den 17 juli, vardagar mellan 11.00 - 14.00 med aktiviteter både inomhus och utomhus.

Sommarkul omfattar olika aktiviteter på vardagar dag under sex veckor och välkomnar 60 barn mellan 7 och 11 år. Det kommer att finnas möjlighet till aktiviteter både inomhus och utomhus beroende på vädret och varje dag serveras mellanmål.

Det finns något för alla

Bland annat får barnen spela fotboll, pingis och brännboll, men också baka, kolla på film och pyssla. I slutet av sommaren arrangeras ett disco och lägret åker också på en bussutflykt som en förälder får följa med på. I år går utflykten till Furuviks djurpark.
Fem anställda ungdomar leder aktiviteterna med barnen och det finns även en styrelsemedlem från Rädda Barnen närvarande varje dag.

Man anmäler sig på plats första dagen, den 15 juni.
Välkomna!

Information
Plats: Petersons Bergers väg 19
När: Vardagar 11.00 -14.00 mellan den 15 juni och 17 juli.
Kostnad: Gratis,
Ålder: 7-11 år
Anmälan: På plats första dagen.
För frågor: lf.sodrauppsala@rb.se eller besök Rädda Barnens hemsida