Svenska Designpriset är en stor årlig tävling för att uppmärksamma bra grafisk design. Vi har nu gått vidare till röstning.

Vi har flera gånger tidigare blivit nominerade och även vunnit Svenska designpriset för vår årsredovisning. I år har vi glädjen att berätta att vi blivit nominerade i hela tre kategorier! Vi är nominerade för vårt koncept Hem för olika, vår printade Års- och hållbarhetsredovisning samt den digitala års- och hållbarhetsredovisningen.

I alla tre nominerade bidragen har Uppsalahems kommunikationsavdelning arbetat tillsammans med den lokala reklambyrån Södra Tornet och vi är mycket nöjda med resultaten.

Idag tillkännages alla nominerade och vi kommer återkomma med en länk för röstningen när den öppnar för respektive kategori – rösta gärna på oss då!

Från den 6 september kan du rösta på:
Information - Årsredovisning - print
Information - Årsredovisning – digital
Du hittar båda formerna av årsredovisningen här: https://redovisning.uppsalahem.se/

Från den 13 september kan du rösta på:
Rörlig bild/film – Reklam – Hem för olika
Här presenterar vi konceptet Hem för olika: https://www.youtube.com/watch?v=5LIyWyQ6ja4

Vinnarna i Svenska Designpriset presenterad den 14 oktober på Berns i Stockholm.

Varför är det viktigt med bra design?
Att skapa bra design gör det lättare för duktiga kollegor att hitta oss, det gör att fler förstår och tar till sig av budskapen vi paketerar och våra hyresgäster och andra intressenter får en tydligare bild av vilka vi är och vad vi vill förmedla. Bra design har därför en stor betydelse när vi försöker nå ut i bruset där ute.