Här hittar du våra nya bostäder - totalt har vi byggt över 20 000 hem åt Uppsalaborna sedan 1946.

Nya hem för uthyrning

Koret

Uthyrning avslutad

På Råbyvägen planeras just nu för 64 nya lägenheter. Perfekt för dig som vill ha nära till stadens breda utbud i form av shopping, restauranger och kultur.

Gjutarängen

Uthyrning pågår

Industriromantiska Gjutarängen består av 187 yteffektiva hyresrätter med bland annat etagelägenheter. 

Cinnobern och Dykaren

Uthyrning pågår

Vi bygger just nu 226 nya lägenheter i Östra Bäcklösa. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 700 hyresrätter i området under en femårsperiod.

Åpromenaden

Uthyrning avslutad

Uthyrning och inflyttning pågår för fullt vid Åpromenaden! Huset är 6 till 8 våningar och ligger längs Kungsängsgatan, Kungsängsesplanaden, Mältargatan samt Viragatan.

Brillinge

Uthyrning pågår

Nu bygger vi 109 nya hyresrätter i den mest expansiva delen av Uppsala!

Kommande nya hem

Sverre

Kommande nya hem

Här planerar vi för förnyade bostäder. Sverre ligger i direkt anslutning till Vaksalatorg och med bara några minuters gångväg till Uppsala centrum med service, kultur- och uteliv. På Vaksalatorg ordnas årligen olika arrangemang som marknader, konserter och idrottsaktiviteter och här finns även torghandel.

Planerade nya hem

Takryttaren

Planerade nya hem

Här bygger vi ca 126 stadsnära Svanenmärkta hem i Kapellgärdet. Bostäderna är yteffektiva och passar både den lilla och den stora familjen. Här bor du bredvid den nybyggda Portalparken.