Trasthagen 3

Första hyresrätterna i Sunnersta med närhet till både båthamn, badvikar och Uppsala Alpina Center. Alla lägenheter har terrass, uteplats eller balkong så att du kan njuta av den närliggande naturen fullt ut. Bostäderna, trapphusen samt gårdarna i Trasthagen är också rökfria.

Fastigheten består av 5 stycken huskroppar med öppna trapphus (undantag för seniorboendet där trapphusen är inglasade). Husen är 4 våningar med 2-4 lägenheter per våning. I alla lägenheter är det förberett för tvättmaskin och torktumlare i badrum samt diskmaskin i kök, vill du ha någon av dessa produkter får du köpa det själv.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Trasthagen 1

När du bor i i Trasthagen har du nära till Gottsunda Centrum med stort utbud av service. Kommunikationsförbindelserna är goda med stadsbuss nära bostadsområdet.

Bofakta

Antal våningar: 4 våningar.

Hiss: Ja.

Marklägenheter med uteplatser: Ja.

Balkonger: Ja.

Interör: Håller god standard med exempelvis inbyggnadsugn samt induktionshäll. Diskret färgsättning i brutet vitt med ekparkett samt klinkergolv i badrum och hall. Fönster och dörrar vitmålas, socklar av trä. Helkaklade badrum.

Exteriör: Vita och grå fasadskivor. Gröna fasadskivor vid balkong. Rökfärgat glas till balkonger. Frostat glas i trapphus.

Internet, tv och telefoni: Fiber via Open Universe

Hushållsel: Ingår ej i hyran, eget abonnemang behövs.

Varm- och kallvatten: Ingår ej i hyran förbrukningen debiteras på hyresavin

Värme: Värme ingår i månadshyran med 20 grader, för 55+ lägenheterna ingår 22 grader. 

Elektroniskt låssystem: Ja.

Tvättstuga: Ja, två stycken.

Förråd: Kallförråd i trapphus.

Garage, p-plats: P-platser med och utan el-plint. En plats finns för laddning av el-bil.

Övrigt: Seniorboende med det lilla extra: Inglasat trapphus, induktionshäll på spis för din säkerhet, förhöjda toalettstolar, tvättmaskin/torktumlare ingår.  

Miljöstuga: Brännbart i nedgrävda behållare övrig sorteting i utplacerade kärl.

Kvarters- eller gemensamhetslokal: Nej.