När du flyttar behöver du hämta eller lämna ifrån dig dina nycklar. Här hittar du information om vår nyckelhantering.

PÅ IN- OCH AVFLYTTNINGSDAGEN

Du som flyttar in eller ut ska på in- och avflyttningsdagen hämta och lämna dina nycklar hos Great Security Björkgatan 73. In- och avflyttningsdagen är den första helgfria vardagen i månaden. 

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU FLYTTAR IN

När du kan hämta dina nycklar på inflyttningsdagen framgår av inflyttningsbrevet som du fått. Håller alla den tiden, blir väntiden kortare och du slipper köer. Det är många som ska hämta och lämna nycklar den här dagen. Vill du komma vid ett lugnare tillfälle kan du vänta någon dag med att hämta ut nycklarna om du har möjlighet

För att hämta ut nycklarna till din nya bostad behöver du ha med dig hyresavtalet, din legitimation och eventuell fullmakt. Fullmakt behövs endast om någon annan ska hämta ut nycklarna. 

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU FLYTTAR UT

Kontrollera att det inte fattas några nycklar, så slipper du onödiga kostnader. Har du förlorat en nyckel måste vi nämligen byta lås och det kostar en slant. Samtliga nycklar och eventuell bokningskolv till tvättstugan samt nycklar till postfack ska vara inlämnade senast klockan 12.00 på avflyttningsdagen. Om avflyttning sker på en helgdag ska nycklarna vara inlämnade senast klockan 12:00 nästkommande vardag.

Blanketter