Vi har flyttat över våra lediga bostäder till Uppsala Bostadsförmedling, vill du söka våra bostäder behöver du registrera dig på deras webbplats.

Alla våra lediga bostäder hyrs ut via Uppsala Bostadsförmedling. Lägenheter som har sagts upp hos oss kommer att publiceras som lediga bostäder på Uppsala bostadsförmedlingens webbplats och där kan du anmäla ditt intresse.

När flyttades Uppsalahems kö till bostadsförmedlingen? 
Den 30 maj 2016 flyttades Uppsalahems kö över till bostadsförmedlingen. 

Varför gick Uppsalahems kö över till bostadsförmedlingen? 
Uppsala kommun fattade ett beslut om att starta en bostadsförmedling i Uppsala, för att ha möjlighet att samla alla lediga hyresbostäder och hyresvärdar på ett ställe i Uppsala. Det blir på så sätt enklare för de bostadssökande att hitta alla lediga bostäder på ett och samma ställe.  

Vilka fördelar finns det med att stå i bostadsförmedlingens kö?

  • Du som sökande får ett större utbud och tillgång till fler hyreslägenheter (inkl student-, ungdom- och seniorlägenhet) i hela Uppsala.

  • Bostadsförmedlingen förmedlar lägenheter efter kötid i ett öppet, tydligt och säkert kösystem med god insyn för fastighetsägare och bostadssökande.

Var kan jag få mer information?
Gå in på Uppsala Bostadsförmedling och läs mer: www.bostad.uppsala.se. Du kan också maila dina frågor på info@bostad.uppsala.se. Du kan också ställa dina frågor på Uppsalahems Facebooksida

Gällande dina personuppgifter: Denna del av vår verksamhet övergår till Uppsala Bostadsförmedling och de kommer i fortsättningen vara den nya personuppgiftsansvarige. Läs mer på Uppsala Bostadsförmedling.

Uppsala Bostadsförmedling