Under helgen 5 - 6 juni kommer det på grund av en systemuppdatering att vara driftstörningar på Uppsalahem.se och i boendeappen. Om du har ett akut ärende som inte kan vänta kontaktar du vår jour via telefon.

Uppsalahem.se och boendeappen uppdateras och är under helgen 5 -6 juni svåra att nå.

Under helgen 5 till 6 juni kommer vi att göra en uppdatering av våra IT-system. Uppdateringen kommer att starta lördag 5 juni och beräknas vara helt slutförd söndag 6 juni.

Under arbetet kommer boendeappen och Uppsalahem.se att påverkas av driftstörningar och kommer vara svåra att nå. Det betyder att du inte kommer kunna registrera nya ärenden eller logga in i appen och på mina sidor under arbetet. Så fort uppdateringen är slutförd kan du logga in i appen och på Mina Sidor igen precis som vanligt.

Akuta fel

Om du har ett akut ärende som inte kan vänta eller vill uppmärksamma oss på ett fel som kan innebära person- eller fastighetskada kan du precis som vanligt kontakta vår jour på telefonnummer: 018 – 727 36 00. Läs mer om vår jour här: Felanmälan och fastighetsjour

Uppdatering

Arbetet med systemuppdateringen slutfördes under lördagen (5/6) och vid 17-tiden fungerade både Uppsalahem och boendeappen som vanligt igen.