Ibland händer det att insekter och småkryp tar sig in i våra hus. Vi har ett avtal med Anticimex som gör en inspektion och sanering kostnadsfritt hos dig.

Så här håller du krypen på avstånd

Plocka ur köksskåp och lådor och torka rent. Dra även ut spisen och torka bakom. Om du varit ute och rest, titta noga på kläderna när du packar ner eller upp dem i väskan och tvätta allt när du kommer hem. Du som köper direktimporterade matvaror bör vara uppmärksam på att inga insekter kommer med varorna.

Är du osäker på vad du har för skadedjur? 

Det finns tusentals småkryp i naturen. Många av dem gör nytta, exempelvis är getingar rovdjur som äter mindre insekter och till viss del pollinerar i din trädgård. Myror och humlor är andra exempel på djur som gör stor nytta. Sedan finns det skadedjur som besvärar oss oss som kan ställa till allvarliga problem. Möss, vägglöss, kackerlackor och moss. Dessa behöver du bli av med. Här presenterar vi de vanligaste skadedjuren som du kan träffa på inomhus: Anticimex skadedjursidentifieringsverktyg

Har du fått skadedjur i ditt hem?

Om du har skadedjur i din bostad behöver du genast kontakta Anticimex på telefonnummer 018-490 39 00 och göra en skadeanmälan då du är ansvarig för att anmäla det. Gör du inte detta kan du bli betalningskyldig vid sanering.