Krogen 3

"Krogen" och "P-hemmet" ligger båda på Kalle Blanks väg, i en lantlig miljö i Länna, ungefär två mil från centrala Uppsala.

Bostäderna byggdes 1950 och 1954. "Krogen" på Kalle Blanks väg 1 är ett fristående hus med fyra lägenheter. "P-hemmet" på Kalle Blank väg 3-7 byggdes ursprungligen som pensionärshem, därav namnet. I huset finns 10 lägenheter.

Aktuell områdesinformation: Uppsalahems styrelse har beslutat att husen på Kalle Blanks väg ska rivas för att ge plats åt flera nya hus på fastigheten. Just nu pågår en planprocess gällande detta.

I väntan på rivning så hyrs lägenheterna ut med så kallade korttidskontrakt vilka har 1 månads uppsägningstid.

 

 

 

Områdesbilder

Uthyrning

I väntan på att området ska rivas så hyrs lägenheterna ut med så kallade korttidskontrakt vilka har 1 månads uppsägningstid genom Uppsala Bostadsförmedling.

 

I närområden

Krogen 6

Runt bostäderna finns mycket natur och grönområden. Intill orten finns dessutom Lötsjön där det går utmärkt att bada eller att fiska. På orten finns också station för veteranjärnvägen Lennakatten. Detta är en turistattraktion som kan ta dig 30 kilometer på smalspår i Uppland. Kommunikationerna till och från Länna är bra, med regiontrafikens bussar.

Fakta

Adresser: Kalle Blanks väg 1-7.

Hustyper: Flerbostadshus.

Lägenhetsstorlekar: 1-2 rum och kök.

Byggnadsår: 1950 och 1954.

Antal våningar: 2.

Hiss: Nej.

Antal lägenheter: 14.

Balkong: Nej.

Marklägenheter med uteplats: Nej.

Internet, tv och telefoni: Tv via parabol. Internet ADSL via telefonjacket.

Hushållsel: Ingår ej i hyran.

Varm- och kallvatten: Ingår i hyran.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Förråd: Ja.

Tvättstuga: Ja.

Miljöstuga: Ja, finns i området. Grovsopor hänvisas till kommunens återvinningscentral

Garage, p-plats: P-platser. Hyrs separat.

Kvarters- eller gemensamhetslokal: Nej.

Områdeskarta.