Varför inte anlita flyttstäd? Att flyttstäda är mycket jobb och våra krav på städningen är hög. Därför kan det vara bra att överväga att köpa dig fri från städningen, för om din bostad inte är ordentligt städad när den nya hyresgästen flyttar in blir du fakturerad. Här hittar du de flyttstädsfirmor som vi har avtal med:

NOX eller Maldinis följer Uppsalahems regler och städ-checklista. De vet vad som krävs för att städningen ska bli godkänd och för att den inflyttande hyresgästen ska bli nöjd. Det innebär att du inte behöver oroa dig för en faktura för städningen efter du flyttat. 

NOX
Med garanti utan tidsgräns, trevlig personal med rätt kompetens och miljövänliga material tar vi hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya hem istället. Logga in och boka flyttstäd.

Maldinis
Vi fixar städningen så du får tid över till allt annat! Logga in och boka flyttstäd.

VIKTIGT! Även om du bokar via oss säkerställ vad som ingår, till exempel om en bostad är extremt smutsig kan det tillkomma extra kostnader. Annat som kanske inte ingår är exempelvis avfrostning av frys.

OBS! Eventuella skador och slitage på golv, väggar och inredning i bostaden är inte samma sak som städ och du kommer behöva ersätta det även om städningen är korrekt utförd.