Sverre 2

Här bor du med Vaksala torg utanför dörren och hela centrums utbud av shopping, restauranger, kultur, service och underhållning. Mäklare brukar säga att läget betyder allt. Tja, om det stämmer, har du det perfekta boendet i Einar. Dessutom har du bara några minuters promenadavstånd till perrongerna på Uppsala centralstation och med mindre än 20 minuter till Arlanda är långt borta väldigt nära.

Om huset Einar

Huset är byggt 1961 och ligger i korsningen av Vaksalagatan och Väderkvarnsgatan. Lägenheterna är ljusa med stora fönster och många har balkong i söderläge mot Vaksalagatan. På innegården finns en altan med grillmöjligheter. På gården finns parkeringsplatser med elstolpe att hyra.

Områdesbilder

I närområdet

Einar Sverre 13

Einar ligger i direkt anslutning till Vaksala torg och med bara några minuters gångväg till Uppsala centrum med service, kultur- och uteliv. På Vaksala torg ordnas årligen olika arrangemang som marknader, konserter och idrottsaktiviteter och här finns även torghandel.

Mitt i centrala staden ligger Uppsala domkyrka som är Skandinaviens största och högsta kyrka. Uppsala slott, som ligger alldeles i närheten, får dig att känna historiens vingslag. Och medan du är i krokarna, varför inte titta in till Pelle Svanslös på Åsgränd?


Du som uppskattar grönska och vackra trädgårdar kan vandra i Carl von Linnés fotspår i Linnéträdgården och Botaniska trädgården men också njuta av promenadvägen som löper jämsides med Fyrisån som rinner genom staden.

Fakta

Adresser: Väderkvarnsgatan 22

Hustyper: Flerbostadshus

Lägenhetsstorlekar: 1-6 rok

Byggnadsår: 1961

Antal lägenheter: 21

Hiss: Ja

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe

Varm- och kallvatten: Ingår i hyran

Hushållsel: Ingår ej i hyran

Tvättstuga: Finns i källare

Förråd: Lägenhetsförråd finns i källare

Miljöstuga: Ja

Garage, p-plats: Ingår ej i hyran. Sök ledigt på hemsidan