Uppsalahem byter leverantör för sin nyckelhantering till Great Security från och med den 16 november 2023.

Hyresgäst

För dig som är hyresgäst och ska flytta ut eller in innebär det att du från och med den 16 november kommer att lämna och hämta nycklar hos Great Security på Björkgatan 73 i Uppsala. Detta gäller även för dig som bor hos oss och har övriga nyckelärenden så som borttappade nycklar/taggar, byten av nycklar, byten av lås med mera.

Entreprenör

För dig som är entreprenör och lånar nycklar för att utföra arbeten för Uppsalahems räkning kommer du att hämta och lämna nycklar hos Great Security från och med den 16 november. Ett separat mail med utförligare information har gått ut till alla våra beställningsmottagare.

Samhällsaktör

För dig som är samhällsaktör som behöver åtkomst till våra fastigheter, ber vi dig att vända dig till din beställare eller kontaktperson på Uppsalahem för mer information.

Köbildning

Vår största in- och avflyttningsdag sker den första helgfria vardagen i månadsskiftet, då ska nycklar både lämnas och hämtas samma dag. Vi vet att tidsschemat blir pressat och vi gör allt vi kan i samarbete med Great Security för att in- och avflyttningsdagen ska fungera så smidigt som möjligt. Om du har möjlighet att styra tidpunkten för din flytt så finns det några saker du kan göra för att undvika risken för köbildning.

  • Har du möjlighet att lämna nycklar tidigare än den 1 december så går det bra.
  • Har du möjlighet att hämta nycklar senare än den 1 december går det bra.
  • Ska du byta lägenhet med en annan hyresgäst går det bra att komma vardagen före eller efter den 1 december.
  • Har du övriga nyckelärenden som inte har att göra med in- och avflyttning rekommenderar vi att du gör detta vid andra datum för att slippa vänta.

Vi tackar för förståelsen och för ert samarbete i denna övergångsperiod.

Adress & Öppettider

Great Security

Björkgatan 73, Uppsala

Öppettider helgfria vardagar kl. 07.00-16.30