Valthornsvägen 1

Närhet till stadsdelscentrum och naturen runt knuten. På Valthornsvägen bor du på bekvämt avstånd till Gottsunda Centrum.

Området är beläget precis i anslutning till Gottsunda Centrum där du hittar matvarubutiker, restauranger och annan service. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats för stadsbuss några minuter bort. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönytor.

Områdesbilder

I närområdet

Gottsunda_Närområde

I nära anslutning till området har du natursköna Gottsundagipen och Hågadalen med odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Här finns även strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad-, fiske- och skridskomöjligheter i/på Mälaren. Till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum, har du bara 100 meter och här finns all närservice samt Kommunens miljöstation. Här har du även ett stort motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. Gottsunda centrum står nu inför en stor förnyelse och utbyggnad vilket är positivt för stadsdelen. För barnfamiljen finns det flera skolor i området.

Fakta

Adress: Valthornsvägen 25 - 39

Byggnadsår: 

Hustyper: Flerbostadshus

Antal lägenheter: 

Lägenhetsstorlekar: 

Antal våningar: 

Hiss: Ja

Marklägenheter med uteplatser: 

Övrigt: 

Balkonger: Ja

Internet, tv och telefoni: 

Elektroniskt låssystem: Ja.

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Varm och kallvatten

Förråd: 

Tvättstuga: 

Elektronisk tvättstugebokning: Nej. 

Garage, p-plats: 

Miljöstuga: 

Grillplats: 

Kvarters- eller gemensamhetslokal: