Närhet till stadsdelscentrum och naturen runt knuten. På Valthornsvägen bor du på bekvämt avstånd till Gottsunda Centrum.

Området är beläget precis i anslutning till Gottsunda Centrum där du hittar matvarubutiker, restauranger och annan service. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats för stadsbuss några minuter bort. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönytor.

Områdesbilder

I närområdet

I nära anslutning till området har du natursköna Gottsundagipen och Hågadalen med odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Här finns även strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad-, fiske- och skridskomöjligheter i/på Mälaren. Till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum, har du bara 100 meter och här finns all närservice samt Kommunens miljöstation. Här har du även ett stort motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. Gottsunda centrum står nu inför en stor förnyelse och utbyggnad vilket är positivt för stadsdelen. För barnfamiljen finns det flera skolor i området.

Fakta

Adress: Valthornsvägen 25 - 39

Byggnadsår: 1974

Hustyper: Flerbostadshus

Antal lägenheter: 219

Lägenhetsstorlekar: 1 -4 rok

Antal våningar: 4

Hiss: Ja

Marklägenheter med uteplatser: Ja

Balkonger: Ja

Internet, tv och telefoni: via Open universe

Elektroniskt låssystem: Ja

Värme- och ventilation: Vi erbjuder en inomhustemperatur på 20 grader, temperaturen kan bli högre under de varmare månaderna på året. Läs mer om ventilation och inomhustemperatur.

Varm och kallvatten: ingår

Förråd: i Källare

Tvättstuga: Ja

Elektronisk tvättstugebokning: ja

 P-plats:  Finns 

Miljöstuga: Vid varje entré

Grillplats: Ja

Kvarters- eller gemensamhetslokal: Ja