Östrabäcklösa_ekoxen1

Bäcklösa är en växande stadsdel som knyter ihop de centrala delarna av Uppsala med de södra delarna. Här har vi byggt och fortsätter att bygga ut stadsdelen med ytterligare 99 hyresbostäder i form av 1-3 rum och kök. Ett utmärkt alternativ för det första egna boendet, för sambos eller för den lilla familjen. Hälften av bostäderna är ungdomsbostäder och därmed reserverade för personer som är över 18 år, men ännu inte fyllt 27 år.

Trähusen består av två fyravåningshus med trä som det bärande materialet, både i stomme och fasad. Innanför den silvergrå träfasaden samsas 99 bostäder fördelade på 1-3 rum och kök.

Här har alla material valts med omsorg: ekparkett tillsammans med ljust målade väggar, kakel och klinker i vitt och grått gör det lätt att tillföra en egen stil och omvandla rummen till ett trivsamt hem. Köken är utrustade med kyl, frys, spis med glaskeramikhäll, varmluftsugn och diskmaskin. I de helkaklade badrummen finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Alla bostäderna har en öppen och luftig balkong alternativt trivsam terrass.

Visa allt

I närområdet

I Bäcklösa är naturen påtaglig och du hittar skog och mark med upptäckarvänliga stråk alldeles runt hörnet. Perfekt för dig som gillar att motionera i naturen eller med dig som har hunden som följeslagare. Den träningsglada har även fina träningsmöjligheter på närliggande Friskis & Svettis. Uppsala city når du enkelt med någon av de busslinjer som trafikerar strax utanför eller via utmärkta cykelleder.

Visa allt

fakta

Antal rum

1-3 rum och kök

Tvättmöjligheter

Tvättmaskin och torktumlare alt kombimaskin

Balkong/terrass (uteplats)

Ja, alla lägenheter har balkong alt terrass

Internet, tv, telefoni

Fiber genom Open Universe

Parkering

Möjlighet att hyra pakeringsplats i området