Modullägenheter Marmorvägen 3

Eriksberg är ett populärt område ungefär 4 kilometer från centrala Uppsala. Kommunikationerna in till Uppsala resecentrum är bra. Att åka buss tar tio minuter och att cykla tar ungefär en kvart. Det är nära till Hågadalens naturområden och även till stadsskogen som inbjuder till utevistelse och motion.

Modullägenheterna är ett lite enklare men fullt funktionsdugligt sätt att bo. Det kan passa dig som är studerande eller flyttar hemifrån för första gången.

Modullägenheterna är placerade i närheten av höghusen på Marmorvägen och hyrs ut som ungdomslägenheter med korttidskontrakt utan besittningsskydd. Det innebär att boendetiden är max 4 år.

Klicka här för att se din områdeskarta: där hittar du tvättstuga, återvinning, parkering med mera.

Områdesbilder

I närområdet

Moränen 1

Som boende i Eriksberg har du all närservice med bland annat matbutik, vårdcentral och apotek samlat kring områdets lokala centrum Västertorg. Uppsalas vackra stadsskog med skogsmark och motionsslingor ligger bara några hundra meter från Uppsalahems kvarter. På Marmorvägens stora gård finns det utegym och en pannabur för fotboll.

Fakta

Adresser: Marmorvägen 1C-1K, 3C-3S, 5C-5K

Hustyper: Modullägenheter i ett plan

Lägenhetsstorlekar: 1 rum och kokvrå på 21 kvm, 2 rum o kök (öppen planlösning) på 41 kvm

Antal våningar: 1

Antal lägenheter: 32

Hiss: Nej

Balkonger: Nej

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open universe

Hushållsel: Ingår i hyran

Varm och kallvatten: Ingår i hyran

Tvättstuga: I tvättmodul  Marmorvägen 3U

Digital tvättstugebokning:  Nej

Förråd: Nej

Miljöstuga: Finns i anslutning till lägenheterna

Postbox: Finns på väggen till tvättmodulen Marmorvägen 3U

Garage och p-platser: P-platser finns på Marmorvägen 6, 10, 14 samt 9-11. 8 st garage på Marmorvägen 16. Lediga platser publiceras och söks på www.uppsalahem.se