Alldeles intill naturområdet Gottsundagipen ligger vårt bostadsområde Dirigentvägen. Här bor du naturnära och lugnt i radhus eller lägenhet. Dirigentvägen består till största delen av radhus men här finns också låghus med lägenheter och ett punkthus. Bostäderna ligger runt mindre gårdar, fria från trafik och på varje gård finns en lekplats för barnen.

Området ligger även nära Hågadalen och som boende har du nära till odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Här finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter vid Mälaren och Vårdsätraviken.

Visa allt

Områdesbilder

I närområdet

Kommunikationerna i området är goda med stadstrafikens bussar och bra cykelvägar. Med buss tar du dig in till centrala Uppsala på ungefär tjugo minuter. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum som nu står inför en stor förnyelse och utbyggnad. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.

Vid varje av och inflytt i det här området byter vi ut nuvarande lägenhetsdörren mot en säkerhetsdörr. Kostnaden för säkerhetsdörren är 78 kr/månaden. Detta gäller 4-våningshusen och inte radhusen.

 

Visa allt

Fakta

Adresser: Dirigentvägen 1-112. 

Hustyper: Radhus, låghus och punkthus. 

Byggnadsår: 1981. 

Antal lägenheter: 124.

Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök.

Antal våningar: 1-4.

Hiss: Hiss finns i punkthusen på Dirigentvägen 44-79.

Marklägenheter med uteplatser: Ja.

Balkonger: Ja.

Internet, tv och telefoni: Fiber genom Open Universe. 

Elektronisk tvättstugebokning: Ja. 

Kvarters- eller gemensamhetslokal: 3 kvarterslokaler finns på Dirigentvägen 42, 78 och 112.

Miljöstuga: 2 miljöstugor och grovsopscontainer finns vid Dirigentvägens parkering.

Grillplats: Grillplats finns på Dirigentvägen 42 och 44.

Områdeskarta

Har du frågor?

Hitta svaren snabbt i frågor och svar eller använd vårt kontaktformulär.